Επιτραπέζια παιχνίδια

Διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από σπάνια επιτραπέζια παιχνίδια δεκαετίας ’80 που διασκέδασαν και γέμισαν χαρά μικρούς και μεγάλους της εποχής.

επιτραπέζια παιχνίδια

κλασσικά παιχνίδια, όπως Σκάκι, Γκρινιάρης, Τρίλιζα, Riversi

Risk, Scrabble, Jenga, Άποικοι του Κατάν, Μάντεψε ποιος κ.ά.

Οι περιπέτειες ενός Βενετσιάννου στα ανάκτορα του Κουμπλάι Χαν των Μογγόλων.

Το παιχνίδι είναι ένα περιπετειώδες ταξίδι που σκοπός των παικτών δεν είναι η απόκτηση περιουσίας, αλλά αρκετών γνώσεων γύρω απο τις περιοχές όπου επισκέφθηκε ο Μάρκο Πόλο, έτσι ώστε να είναι και αυτοί σε θέση να γράψουν ένα βιβλίο σαν του μεγάλου εξερευνητή. Τα πλούτη που αποκτούν οι παίκτες κατα την διάρκεια του παιχνιδίου δεν προσδιορίζουν και τον νικητή αλλά είναι ένα μέσον για να ταξιδέψουν και να φτάσουν πιο εύκολα στον σκοπό τους.

Όπως στην πραγματικότητα ετσι και σε αυτο το παιχνίδι, η ειρήνη μπορεί να κατακτηθεί με ένταση, αγώνα, νίκες και ήττες. Ελπίζει όμως πάντα κανείς ότι  κάποια μέρα σε κάθε γωνιά του κόσμου οι άνθρωποι θα μπορούν να ζήσουν με ειρήνη και ευημερία. Αναπαριστώντας την πραγματικότητα της εποχής μας, το Παιχνίδι της Ειρήνης προτείνει στις οικονομικές δυνάμεις της εποχής μας να βοηθήσουν και να υποστηρίξουν τις πιο υποανάπτυκτες περιοχές του κόσμου.