Κλείσε εισιτήριο για το μουσείο των RAM Rulers

Ανακάλυψε τις διαθέσιμες δραστηριότητες του μουσείου πληροφορικής  και κάνε κράτηση εισιτηρίου. Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεσαι βοήθεια για να κλείσεις εισιτήριο για το μουσείο, μη διστάσεις  να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Εισιτήριο για το μουσείο των RAM Rulers

Ταξιδέψε στο χρόνο

Ανακάλυψε σήμερα την τεχνολογία του χθες.

Χρησιμοποίησε τις φόρμες μας για να κλείσεις το εισιτήριό σου. Επίλεξε τον τύπο του εισιτηρίου σου, την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σου και συμπλήρωσε κάθε απαιτούμενο πεδίο.

  • Δωρεάν εισιτήρια για παιδιά κάτω των 6 ετών (απλά μην κλείσεις εισιτήριο για αυτά, αλλά ενημέρωσε μας συμπληρώνοντας το κατάλληλο πεδίο)
  • Οικογενειακό πακέτο, κράτηση 4 εισιτηρίων (2 ενήλικες και 2 παιδιά) στην τιμή των 3. Απλά κλείσε 3 κανονικά εισιτήρια και επίλεξε το κουτί οικογενειακών πακέτων στη σελίδα λεπτομερειών της κράτησης.
  • Ειδικές τιμές για σχολικά γκρουπ.

Κλείσε εισιτήριο για το μουσείο και γίνε και εσύ ένας

RAM Ruler!!!

Διάλεξε ανάμεσα:

Κλείστε το εισιτήριό σας για την έκθεση του μουσείου και θαυμάστε την εξέλιξη των οικιακών υπολογιστών αλλά και των παιχνιδομηχανών από το 1972 έως και σήμερα.

Απολαύστε ένα διαδραστικό ταξίδι στον χρόνο παίζοντας με κονσόλες από την αρχή της εποχής του gaming μέχρι και σήμερα. Χρησιμοποιήστε υπολογιστές από την δεκαετία του 80 και ζήστε ξανά την εξέλιξη τους.

Έχεις κάποια ερώτηση;

Δεν μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις;

Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, θα χαρούμε να σου λύσουμε κάθε απορία.